STRUČNI RAD NA KAMPU:

Trenizi će se održavati dva puta dnevno u trajanju od sat i trideset minuta.
Stručni rad na kampu biće osmišljen od strane Vizurinih trenera koji su doprineli da se naša Vizura danas nalazi na prvom mestu kako sa prvim timom tako već duži period i u svim mlađim kategorijama. Na kampu će se usavršavati svi elementi odbojkaške igre, treniraće se dva puta dnevno u grupama do 15 devojčica. Kamp će 24h dnevno imati nadzor lekara i fiioterapeuta.

Odbojkašice na kampu biće podeljene u grupe na osnovu uzrasta ali i odbojkaškog predznanja:

  • PETLIĆI,
  • PIONIRKE,
  • KADETKINJE,
  • JUNIORKE.

Na treninzima će se posvetiti pažnja kako timskom tako i individualnom kvalitetu igrača, rad će biti baziran na poboljšanju tehnike kod naših mladih odbojkašica i na usavršavanju osnovnih odbojkaških elemenata igre.

Treninzi sa našim trenerima omogućiće svakom pojedincu da uz praktičan i teorijski rad otkloni svoje nedostatke i napreduje u odbojkaškoj tehnici odigravanja prstima, čekićem, da poboljša blok, servis, smeč.

Neka naš cilj bude zajednički.

ZABAVA NA KAMPU:

Naravno neizostavan deo kampa je i onaj zabavni, korišćenje bazena, druženje, kao i obilasci zanimljivih turističkih destinacija u Beogradu Kalemegdana, Dunavskog keja, Zoo Vrta, Ade Ciganlije i slično.

Svaka odbojkašica će po dolasku u kamp na poklon dobiti Vizurinu opremu.

Kamp će svim odbojkašicama na kraju podeliti diplome i slike, a najbolji pojedinci biće posebno nagrađeni poklonima izenađenja.

PROMOTERI:

Promoteri Vizurinog kampa ove godine biće naše odbojkašice prvog tima a ujedno i zvezde juniorske reprezentacije Srbije : Katarina Lazović. Jovana Kocić i Anđela Veselinović. Dok među najiskusnijima naš kamp posetiće Slađana Erić kao i ostale članice prvog tima Vizure.

 

 

TRENERI NA KAMPU:

Treninge će voditi svi trenutno zaposleni treneri u Vizuri.